HomeFeaturedFocusCateva informatii despre Xiaomi Pocophone F1

Cateva informatii despre Xiaomi Pocophone F1

Xiaomi Pocophone F1

A fost o avalanșă de informații despre Xiaomi Pocophone F1 în ultima vreme, așa că m-am gândit să le centralizez puțin. Până la urmă vorbim despre un smartphone cu trăsături de flagship, despre care producătorul chinez ne spune că va fi unul dintre cele mai ieftine telefoane (dacă nu chiar cel mai ieftin) cu Snapdragon 845. Și când promisiunea asta vine de la Xiaomi, care oricum oferă de fiecare dată un raport preț/specificații extrem de atractiv, parcă merită să ne uităm cu ceva mai multă atenție înspre acest terminal.

Xiaomi Pocophone F1 va fi construit în jurul unei combinații de chipset Qualcomm Snapdragon 845 cu o memorie RAM de 6 GB și o capacitate internă de stocare de 128 GB, toate ascunse în spatele unui display IPS de 5,99 inchi ce pare că va fi prevăzut cu un notch, pentru un aspect cât mai modern.

Pe spate va avea un sistem dual camera, compus dintr-un senzor de 12 megapixeli și unul de 5 megapixeli. Tot pe spate își face loc și cititorul de aprentă digitală. Camera foto frontală va fi de 20 megapixeli. Un acumulator de 4000 mAh și o interfață personalizată peste un Android 8.1 Oreo sunt restul detaliilor care au apărut până la acest moment despre terminal.

Nu pare să fie un secret foarte bine păstrat al celor de la Xiaomi, probabil în mod voit. Altfel ar fi fost destul de greu să existe deja un hands-on precum cel de mai jos, realizat de GSM Dome. Enjoy!

Se pare că lansarea oficială a lui Xiaomi Pocophone F1 este programată pentru 22 august. Informațiile spun că terminalul este destinat și piețelor din Europa.

 

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep