HomeFeaturedFocusCateva detalii despre Oppo R17 Pro

Cateva detalii despre Oppo R17 Pro

Oppo R17 Plus

Au început să iasă la iveală detalii de natură tehnică despre un Oppo R17 Pro, la foarte scurt timp de la listarea pe site-ul oficial al lui Oppo R17, un smartphone care arată extrem de bine (chiar inovează din punctul de vedere al designului) și care propune un raport preț/specificații extrem de atractiv. Un smartphone care, deși este deja listat pe site-ul producătorului chinez, va avea parte de un eveniment de lansare pe 18 august. Așa că nu ar trebui să ne mire dacă în cadrul aceluiași eveniment va apărea și fratele ceva mai potent, Oppo R17 Pro, care este subiectul acestui scurt material.

Oppo R17 Pro a trecut prin aplicațiile de benchmark, prin care a lăsat ceva urme. Va fi construit în jurul unei combinații de chipset Qualcomm Snapdragon 710 cu o memorie RAM de 8 GB. Ceea ce deja sună foarte bine. Sunt șanse ca la nivel de design si dimensiune a ecranului să nu se schimbe nimic. De altfel, o presupusă vizită la TENAA (în scopul certificării pentru vânzarea pe piața din China) confirmă ecranul AMOLED de 6,4 inchi și rezoluție 2340 x 1080 pixeli. Suficiente informații (de altfel și singurele) pentru a afirma fără ezitare că Oppo R17 Pro este un telefon reușit.

Unele voci spun totuși că cele două nu vor fi anunțate în același timp, pentru a nu se canibaliza. Pare o teorie corectă, însă cred că adevărul îl vom afla doar pe 18 august. Noroc că nu mai este foarte mult de așteptat.

via TelefoonAnonnement

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep