HomeEvenimenteCum urmariti live lansarea Samsung Galaxy Note 9 si ce se va...

Cum urmariti live lansarea Samsung Galaxy Note 9 si ce se va mai prezenta la UNPACKED 2018

live lansarea Samsung Galaxy Note 9
Joi, de la ora 18:00 a României va începe evenimentul Samsung UNPACKED și se poate urmări live lansarea Samsung Galaxy Note 9 și probabil alte produse interesante.

Mâine după amiază, începând cu ora 18:00 a României se va desfășura tradiționalul eveniment UNPACKED al Samsung al cărui element central va fi dezvăluirea oficială a următorului flagship Samsung Galaxy Note 9.

Dacă vreți să îl umăriți în direct mergeți pe canalul Samsung de pe YouTube la link-ul de mai sus.

Odată cu noul Samsung Galaxy Note 9 despre care deja știm cum arată și că va veni cu un stylus ce trebuie încărcat, optimizare pentru camera foto și autonomie și exclusivitate pentru Fortnite pe Android, e posibil să mai vedem și alte produse noi.

Un nou Samsung Galaxy Watch, scăpat și el pe net de către Samsung. Nu mai este sub brand-ul Gear și va folosi sistemul de operare Samsung Tizen.

Se mai speculează și că un încărcător wireless dual ar putea fi prezentat la UNPACKED 2018, ca să permită încărcarea simultană a ceasului și a noului flagship.

Și nu în ultimul rând, e posibil ca Samsung să mai prezinte și un smart speaker cu Bixby – pentru că dacă Amazon, Google, Microsoft și Apple au așa ceva, de ce să rateze Samsung ocazia.

Nu mai e mult și o să aflăm dacă zvonurile sunt adevărate și vom vedea și primele impresii, pentru că de cele mai multe ori Samsung a lansat produse și imediat au și ieșit review-urile favorabile.

Vă ținem la curent.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep