HomeFeaturedFocusAsa arata toate cele trei modele iPhone X din 2019

Asa arata toate cele trei modele iPhone X din 2019

 iPhone X din 2019
iPhone X din 2019: așa credem că vor arăta cele trei modele de iPhone ce vor fi lansate de Apple în această toamnă.

După Samsung și Apple reușește performanța de a ne oferi posibilitatea să vedem cum arată cele trei modele iPhone ce vor fi lansate în această toamnă. Că se vor numi iPhone X, Plus, XS sau oricum altfel, e prea puțin relevant acum.

Maeques Brownlee are niște machete ale viitoarelor smartphone-uri – probabil din acelea trimise producătorilor de huse și accesorii – și le-a prezentat într-un material video pe care îl puteți vedea mai jos:

Sunt foarte asemănătoare cu design-ul actual de iPhone X. Modelul din 2019 va fi probabil identic din punct de vedere al aspectului, specificațiile for fi mai noi.

 iPhone X din 2019
iPhone X din 2019

O să vedem un iPhone X mai mare, poate X Plus, cu display de 6.5 inci, probabil aceleași specificații hardware. Diferența va fi dată de display-ul OLED mult mai mare decât cel actual de pe iPhone X.

Și undeva între X și X Plus (dacă se vor numi așa) vom avea un al treilea smartphone, cu display de 6.1, cu o singură cameră și ecran LCD nu OLED, dar care va beneficia și el de notch.

iPhone X din 2019
iPhone X din 2019: un model iPhone X, un X Lite și un X Plus.

Toate cele trei vor folosi Face ID,modelele iPhone X și X Plus vor folosi v2, în timp ce iPhone X Lite (sau cum se va numi) va avea v1, cea folosită de modelele actuale de iPhone X.

Din ce vedem, nu e nimic nou sau spectaculos ci o evoluție normală. Dacă așa va fi și Apple nu are ceva special ce încă nu a scăpat pe net.

Voi ce părere aveți? Cum vi se pare ideea de trei modele, asemănătoare pentru seria iPhone X din 2019?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep