HomeFeaturedFocusHTC U12 life prezentat oficial

HTC U12 life prezentat oficial

HTC U12 life

HTC U12 life și-a făcut apariția oficială în cadrul unui eveniment HTC care marchează și startul lansărilor de la IFA. Este un smartphone mid-range, cu aspect interesant, dat de carcasa în două modele/zone (arată puțin a Pixel), care aduce specificații atractive la un preț pe care taiwanezii îl proclamă ca fiind extrem de atractiv. Aspectul ăsta o să îl discutăm în momentul în care terminalul va fi disponibil în România și îl vom pune alături de competitorii săi de pe același segment de preț.

Până atunci însă, ne ocupăm de specificațiile tehnice ale acestui terminal nou lansat. HTC U12 life este construit în jurul platformei Qualcomm Snapdragon 636 (procesor octa-core de 1,8 GHz – Kryo), ajutată de o memorie RAM de 4 GB și de o capacitate internă de stocare de 64 GB. Toate ascunse în spatele unui display de 6 inchi și rezoluție 2160 x 1080 pixeli (aspect 18:9). În anumite zone geografice va fi disponibilă o versiune de HTC U12 life cu 6 GB de RAM și memorie internă de 128 GB.

HTC U12 life

La nivel de abilități foto, HTC U12 life se bazează pe un sistem dual camera în partea din spate, compus dintr-un senzor de 16 megapixeli și unul de 5 megapixeli. Camera foto frontală este de 8 megapixeli. Tot pe partea din spate avem și cititorul de amprentă digitală.

Acumulatorul are o capacitate de 3600 mAh, dar nu oferă suport pentru încărcare rapidă, sistemul de operare este Android 8.1 Oreo cu HTC Sense peste, telefonul are slot dual-SIM. Cam acestea sunt detaliile care mai merită evidențiate.

HTC U12 life va fi disponibil la jumătatea lunii septembrie, inclusiv pe piețele europene, la un preț de aproximativ 330 euro.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep