HomeFeaturedFocusLG prezinta la IFA primul televizor 8K din lume

LG prezinta la IFA primul televizor 8K din lume

televizor 8K

LG arată că inovează în mod permanent în zona de televizoare și debutează la IFA 2018 cu o premieră absolută. Prezintă primul televizor OLED cu rezoluție 8K din lume (7680 x 4320 pixeli). Este un televizor de 88 inchi, care are peste 33 milioane de pixeli cu iluminare proprie. O adevărată demonstrație de forță din partea producătorului coreean, care demonstrează încă o dată că nu degeaba este lider la nivel de inovație pe această piață.

“Primul televizor 8K OLED de la LG reprezintă vârful realizărilor tehnologice și următorul pas evolutiv în domeniul tehnologiei ecranelor”, a declarat Brian Kwon, președinte LG Home Entertainment Company. “Tehnologia OLED 4K a jucat un rol major în redefinirea industriei TV, iar LG crede cu tărie că OLED 8K va face același lucru.”

Dincolo de această premieră spectaculoasă, LG a venit și cu câteva previziuni pentru piața de OLED-uri. Astfel, coreenii estimează că până în anul 2022, numărul de unități OLED vândute de LG va depăși cifra de 9.000.000. De asemenea, deși piața 8K este incipientă (pleacă practic de la zero), LG așteaptă o creștere a acesteia la peste 5.000.000 de unități până în 2022. Faptul că producătorul coreean a făcut primii pași pe acest segment ulta-premium, le asigură celor de la LG o poziție de lider în această nișă.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep