HomeFeaturedFocusLG V40 ThinQ apare in fotografii de presa

LG V40 ThinQ apare in fotografii de presa

LG V40 ThinQ

Evident, este o apariție neoficială, însă ne putem face o primă impresie despre viitorul LG V40 ThinQ, prima apariție cu adevărat importantă din seria V de la LG de anul acesta, care va vedea, cel mai probabil, lumina zilei undeva în toamnă. Și tocmai pentru a-și respecta acest statut, LG V40 ThinQ vine cu câteva elemente inedite pentru această familie de smartphone.

În partea din față se vede un display cu margini extrem de subțiri, inclusiv în partea de jos, prevăzut cu un notch și ale cărui laterale par ușor curbate, cel mai probabil ca efect al sticlei 2.5D care îl protejează. Tot în față se poate vedea un sistem dual camera, o adevărată bucurie pentru amatorii de selfie-uri.

LG V40 ThinQ

Poate și mai spectaculos, în partea din spate avem un sistem tri camera, cu trei senzori. Sau, cum spun unii, trei camere foto. Nu știu care este formularea mai corectă și nici nu contează așa de mult. Importante este că pasionații de fotografie (și fani LG deopotrivă) vor avea acum o jucărie capabilă de rezultate interesante.

În rest, în ceea ce privește specificațiile tehnice ale viitorului LG V40 ThinQ (care este posibil să se lanseze oficial în noiembrie), există câteva detalii, dar doar la nivel de speculații, așa că prefer să nu mă afund în ele. Oricum, informații despre acest smartphone vor mai ieși la iveală, pe măsură ce se va apropia luna noiembrie.

via MySmartPrice

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep