HomeFeaturedFocusOppo AX5 aproape de lansare, apare in imagini real life

Oppo AX5 aproape de lansare, apare in imagini real life

Oppo AX5

Din fotografiile cu Oppo AX5 care au făcut rapid turul publicațiilor de specialitate, dar și din specificațiile care au leak-uit în ultima vreme, se pot trage două concluzii. Pe de-o parte, terminalul pare destul de aproape de momentul anunțului oficial. Și, pe de altă parte, se pare că nu prea a mai rămas loc de surprize, nici măcar prețul telefonului nu pare să mai fie un secret.

Oppo AX5 va avea un aspect modern, cu o construcție cu două suprafețe din sticlă, unite printr-o ramă metalică, cu un display alungit, cu margini foarte subțiri și prevăzut cu notch în partea de sus.

Terminalul va fi constuit în jurul unei combinații de chipset Qualcomm Snapdragon 450, cu o memorie ce poate fi de 3 GB sau de 4 GB și cu o capacitate internă de stocare de 64 GB. Toate ascunse în spatele unui display de 6,2 inchi și rezoluție 1520 x 720 pixeli.

Oppo AX5

Pe spatele lui Oppo AX5 se găsește un sistem dual camera, compus dintr-un senzor de 13 megapixeli și unul de 2 megapixeli, în timp ce camera frontală este de 8 megapixeli. Cititorul de amprentă nu se vede, cel mai probabil nu există și va fi înlocuit de funcția Face Unlock.

Un acumulator cu o capacitate de 4230 mAh, un jack de 3,5 mm și mai ales un preț de pornire de aproximativ 260 dolari, acestea sunt detaliile care merită evidențiate atunci când vorbim despre Oppo AX5. Așa cum spuneam, anunțul oficial nu poate fi departe, așa că vom avea cât de curând și o confirmare oficială a tuturor informațiilor de mai sus.

via HomeTop

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep