HomeFeaturedFocusMicrosoft continua integrarea Windows cu Android prin Your Phone ce permite transferul...

Microsoft continua integrarea Windows cu Android prin Your Phone ce permite transferul instant de fotografii

Your Phone
Your Phone app din Windows 10 Insider Preview 17228 permite sincronizarea pozelor între PC și Android.

Așa cum a anunțat la conferința BUILD din primăvară, Microsoft aduce în sfârșit integrarea mai bună dintre smartphone (Android) și Windows, oferind o primă versiune de test funcțională pentru aplicația ”Your Phone” prin care informațiile de pe smartphone sunt accesibile direct pe PC. Inițial este posibilă doar sincronizarea pozelor, funcționalitate ce a venit pentru utilizatorii Windows Insider care au făcut deja upgrade-ul la cel mai recent build 17728, lansat zilele acestea.

Pozele făcute cu smartphone-ul Android vor fi sincronizate wireless cu PC-ul, chestie care ne va mai scuti să trimitem email-uri sau să forțăm încărcarea în cloud. Funcționalitatea e mai ușor de folosit decât sincronizarea via OneDrive sau Google Photos, care în final oferă cam același rezultat.

Your Phone app
Your Phone app

Dacă vă interesează să testați ”Your Phone” o puteți face dacă aveți instalat cel mai recent build de Windows 10 Insider Preview din Fast Ring, adică 17728 și apoi mergeți în Windows Store și de acolo actualizați ”Your Phone”. Sau o instalați folosind link-ul de aici.

Este primul pas către o integrarea mai bună dintre smartphone și Windows, în versiunile următoare de ”Your Phone” o să putem folosi și posibilitatea de a citi/trimite mesaje SMS direct de pe PC.

via MS

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep