HomeFeaturedFocusMotorola Moto Z3 prezentat oficial, primul smartphone compatibil 5G printr-un MotoMods dedicat

Motorola Moto Z3 prezentat oficial, primul smartphone compatibil 5G printr-un MotoMods dedicat

Motorola Moto Z3

Cam așa a fost introdus Motorola Moto Z3, ca fiind primul telefon care suportă tehnologia 5G. Acest lucru va fi însă posibil prin utilizarea unui MotoMods dedicat. O alegere ușor ciudată din partea producătorului de smartphone, în contextul în care se zvonește că Z3 va fi ultimul terminal al seriei și nu se va merge mai departe cu linia de telefoane compatibile cu MotoMods-urile. Pe de altă parte, oficialii companiei combat destul de ferm aceste zvonuri:

„Familiile Moto Z și MotoMods continuă să fie o parte importantă din portofoliul de inovații strategice al companiei. Odată cu anunțul privind smartphone-ul Moto Z3 și noul Moto Mod 5G, ne reconfirmăm angajamentul de a le oferi utilizatorilor, prin intermediul MotoMods-urilor, posibilitatea de a se adapta mult mai rapid la nevoile și tehnologiile în continuă schimbare.”

Probabil că doar timpul ne va arăta care este de fapt adevărul în ceea ce privește planurile de viitor ale companiei.

Revenind la Motorola Moto Z3, acesta este construit în jurul unui display Super AMOLED de 6 inchi și rezoluție fullHD+ (2160 x 1080 pixeli). Nu are notch și asta s-ar putea să îi bucure pe unii utilizatori, ceva mai rezistenți la cele mai noi tendințe. Inima acestui smartphone constă într-o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 835, cu o memorie RAM de 4 GB și o capacitate internă de stocare de 64 GB. Destul de decentă, dar nu la nivelul flagship-urilor de anul ăsta.


Motorola Moto Z3

În ceea ce privește abilitățile foto ale lui Motorola Moto Z3, acestea se bazează pe un sistem dual camera plasat în partea din spate, compus din doi senzori de 12 megapixeli, unul dintre ei fiind monocrom. Camera foto frontală este de 8 megapixeli.

Acumulatorul are o capacitate de 3000 mAh și oferă suport pentru încărcare rapidă, sistemul de operare este un Android 8.1 Oreo foarte curat (bravo Motorola!), senzorul pentru citirea amprentei digitale este integrat în butonul lateral și o rezistență la praf și stropire sunt specificațiile care merită amintite în legătură cu Motorola Moto Z3.

Terminalul va fi disponibil în primă fază doar în Statele Unite, în rețeaua Verizon, pentru 480 dolari. În momentul în care operatorul va oferi servicii 5G (undeva în cursul anului viitor), va pune în vânzare și un MotoMods dedicat, care va include și un acumulator suplimentar. Deocamdată nu sunt detalii despre acest accesoriu, așa că premiera cu suportul 5G pare să fie doar mult praf de marketing în ochii consumatorului.

via TheVerge

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep