HomeFeaturedFocusMotorola One apare in Geekbench, va veni si in Europa

Motorola One apare in Geekbench, va veni si in Europa

Motorola One Power

Se pare că se lămurește încet un mister care a pus pe jar destul de tare în ultimele zile suflarea pasionată de industria de smartphone. Motorola One și Motorola One Power, două telefoane pe care producătorul de terminale le pregătește, sunt versinule pentru piețele occidentale ale proaspăt lansatului Motorola P30, care se pare că va rămâne prizonier în Asia.

De fapt, mai corect ar fi să spunem că Motorola One Power va fi echivalentul lui Motorola P30 pentru Europa și Statele Unite, cele două terminale fiind identice din toate punctele de vedere. Doar sistemul de operare va suferi modificări, vom avea un Android curat, poate chiar Android 9.0 Pie (până la urmă vorbim despre un terminal din seria Android One). Evident, vor fi prezente toate serviciile Google care pe Motorola P30 lipseau.

Pe lângă Motorola One Power, compania pregătește și o versiune puțin mai slabă, care se va numi Motorola One (de remarcat că au renunțat la prescurtarea Moto).

Prea multe detalii tehnice nu se cunosc despre Motorola One. Se zvonește doar că chipsetul face un pas în jos și va fi un Qualcomm Snapdragon 625, iar memoria RAM va fi de doar 4 GB. S-ar putea ca în rest să nu apară diferențe, eventual la camerele foto. Deocamdată nu este prea multă lumină asupra acestui subiect, însă s-ar putea să nu mai fie foarte mult de așteptat până la un anunț oficial. Așa că vă vom ține la curent.

via Mobielkopen

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep