HomeFeaturedFocusOppo R17 Pro prezentat oficial, smartphone cu adevarat spectaculos

Oppo R17 Pro prezentat oficial, smartphone cu adevarat spectaculos

Oppo R17 Pro

Oppo R17 Pro a fost anunțat oficial după o perioadă de leak-uri destul de bogate în informații și vine să confirme că este un smartphone cu adevărat interesant. Dincolo de construcția sa elegantă, care este specifică celor de la Oppo, avem un senzor pentru citirea amprentei integrat în display, un ecran cu margini extrem de înguste, prevăzut cu un notch foarte mic, dar și un sistem foto pe partea din spate cu trei senzori, ceva ce doar Huawei P20 Pro a etalat până acum.

Oppo R17 Pro

În mod oarecum surprinzător pentru o asemenea combinație, Oppo R17 Pro este construit în jurul unui chipset Qualcomm Snapdragon 710 (octa-core până la 2,2 GHz, nuclee Kryo), asortat însă cu o memorie RAM de 8 GB și o capacitate internă de stocare de 128 GB. Toate ascunse în spatele unui display AMOLED de 6,4 inchi și 2340 x 1080 pixeli (aspect 19,5:9). Marginile sunt foarte subțiri, raportul screen-to-body este de 91,5%, iar protecția este asigurată de Gorilla Glass 6.

Camera foto frontală este de 25 megapixeli, în timp ce pe spate avem un sistem tri camera. Este compus dintr-un senzor de 12 megapixeli, unul de 20 megapixeli, iar al treilea senzor este un 3D TOF, cu funcții de scanare și care va putea fi utilizat și în conectica cu alte electronice. Probabil că vor mai fi detaliate toate funcționalitățile acestui sistem.

Acumulatorul are o capacitate totală de 3700 mAh, însă este împrțit în două părți de câte 1850 mAh fiecare, pentru o încărcare mult mai rapidă. În teorie, în 10 minute se pot încărca 40% din acumulator.

Așa cum spuneam, senzorul pentru citirea amprentei digitale este integrat în display, iar sistemul de operare este un Android 8.1 Oreo cu interfața Oppo peste el.

Telefonul are un preț atractiv, de aproximativ 625 dolari și va fi pus în vânzare pe piața din China în primă fază, la jumătatea lunii octombrie.

Oppo R17 Pro

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep