HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy J2 Core prezentat oficial

Samsung Galaxy J2 Core prezentat oficial

Samsung Galaxy J2 Core

Samsung Galaxy J2 Core a fost prezentat oficial și își asumă titlul de primul smartphone Android Oreo Go Edition produs de Samsung. Este, așa cum era de așteptat, un entry-level care pune accent pe faptul că sistemul de operare este configurat să consume cât mai puține resurse și că va face astfel față la cerințele unui utilizator mediu de Android, contra unui preț foarte atractiv. Îmi permit să fiu ușor sceptic, nu atât cu partea legată de preferințele unui utilizator mediu de Android, pentru că aici lucrurile sunt relative, ci mai ales cu prețul atractiv. Samsung nu a prea reușit să devină competitiv din această perspectivă, mi se pare greu de crezut că se va întâmpla tocmai pe segmentul entry-level.

Samsung Galaxy J2 Core este construit în jurul unui display qHD de 5 inchi, rezoluție 960 x 540 pixeli (aspect 16:9), în spatele căruia lucrează o combinație de chipset Exynos 7570 (procesor quad-core de 1,4 GHz), ajutat de o memorie RAM de 1 GB și de o capacitate internă de stocare de 8 GB.

Nici la nivel de abilități foto nu prea avem cu ce să fim impresionați. Samsung Galaxy J2 Core vine echipat cu o cameră foto principală de 8 megapixeli și una frontală de 5 megapixeli. Un acumulator de 2600 mAh și un slot dual-SIM completează lista cu detalii tehnice care merită evidențiată.

Legat de preț, nu avem încă o informație oficială. Însă chiar dacă sunt de părere că nu va fi ceva spectaculos, care să ne dea pe spate, sunt aproape sigur că în ofertele operatorilor Samsung Galaxy J2 Core va arăta destul de bine împachetat cu serviciile oferite de aceștia. Oricum, la ce specificații împachetează și mai ales la cum arată, cred că un preț cinstit ar fi în jurul a 60-70 euro. Însă tare îmi este teamă că așteptările mele vor fi înșelate.

via Samsung

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep