HomeFeaturedFocusPromotie atractiva pentru Essential Phone pe Amazon

Promotie atractiva pentru Essential Phone pe Amazon

Essential Phone

Mi-a atras atenția prețul special de care se bucură Essential Phone în această perioadă. Este o promoție care se derulează exclusiv pe Amazon, pentru versiunea de culoare Halo Gray, care costă doar 224 dolari.

Este un preț excelent pentru un dispozitiv care rulează deja Android 9.0 Pie și care se bazează pe o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 835, cu o memorie RAM de 4 GB și cu o capacitate internă de 128 GB, totul integrat într-un aspect modern, cu display care ocupă aproape toată suprafața frontală a terminalului.

Essential Phone este unul dintre primele telefoane (al doilea, dupa Sharp) care a adus în prim plan notch-ul de pe ecranul frontal. A propus un notch mic, central, care acomodează doar senzorul camerei foto frontale. O trăsătură care începe să capete popularitate în ultima vreme, fiind folosit tot mai frecvent în cursa pentru un screen-to-body ratio tot mai mare.

Prețul de 224 dolari se traduce în aproximativ 1200 de lei cu tot cu transport și TVA. O afacere chiar bună. Aveți aici link-ul de comandă de pe Amazon.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep