HomeFeaturedFocusSkagen Falster 2 prezentat oficial, un smartwatch pe gustul meu

Skagen Falster 2 prezentat oficial, un smartwatch pe gustul meu

Skagen Falster 2

Am citit multe discuții despre dispariția sau măcar declinul acestui tip de produs, însă apariția lui Skagen Falster 2 este un motiv în plus să nu fiu de acord cu această teorie. Mai mult, acest produs este destul de aproape de ideea mea de smartwatch și aduce câteva îmbunătățiri esențiale față de generația anterioară, exact acolo unde era nevoie de ele.

Skagen Falster 2

În primul rând, Skagen Falster 2 este rezistent la apă și, oarecum în mod automat, are acum și funcții de monitorizare a înotului. I-a fost adăugat și modul GPS, astfel încât monitorizarea activităților sportive este acum mult mai exactă. Avem acum și senzor pentru citirea pulsului cardiac, un mare avantaj pentru cei care folosesc un astfel de dispozitiv pentru monitorizarea activităților sportive. Nu în cele din urmă, Skagen Falster 2 are la această a doua generație și NFC, ceea ce conduce automat la integrarea suportului pentru Google Pay.

Din perspectiva mea, faptul că este rotund și are un design minimalist (specific Skagen, un brand deținut de Fossil) este perfect. Modelul cu curea de cauciuc mi se pare chiar drăguț și mult mai potrivit cu activitățile sportive.

Skagen Falster 2 are un preț de aproximativ 280 euro și va fi disponibil începând cu 12 septembrie, inclusiv pe piețele europene.

via Android Police

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep