HomeMobileAndroidAndroid Auto are de acum Google Assistant

Android Auto are de acum Google Assistant

Google Assistant
Google Assistant este de acum integrat cu Android Auto.

Nu am încă Android Auto pe mașină (sau Apple Car) dar pentru că folosesc des smartphone-ul via Google Assistant știu cât de utilă este integrarea și cred că aducerea asistentului pe toate dispozitivele Android Auto este o idee foarte bună. Pentru că odată cu integrarea nativă pe aparatele Android Auto, Google Assistant e capabil să ofere accesul mai facil la Google Maps, Waze plus activarea rapidă a unor operații simple precum afișarea informațiilor din Calendar (”what’s on my calendar”) sau apelarea unui contact (”call my mother”) ce în final fac experiența de condus mai ușoară.

Google Assistant va funcționa exact la fel cum merge acum pe smartphone/tabletă și va fi asistentul digital cu care se poate interacționa prin comenzi vocale. Vă dați seama cât de simplu va fi să porniți muzica, să ascultați știrile sau să preluați prognoza meteo? Întrebați-vă telefonul și veți vedea.

Evident, pentru Google Auto aplicația Google Assistant nu va putea fi folosită prin intermediul tastaturii, comenzile vocale fiind singura opțiune.

Android_Auto2

Din păcate (există asta) funcționarea Google Assistant e limitată pe Android Auto va fi limitată la Australia, Franța, Germania, United Kingdom și SUA, chiar dacă Android Auto e disponibil acum în 30 de limbi. Oricum, opțiunea e binevenită.

via GSA

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep