HomeMobileAndroidSamsung se indura si aduce un update de Note9 care sa faca...

Samsung se indura si aduce un update de Note9 care sa faca Bixby ceva mai greu de pornit accidental

bixby
Odată cu cel mai recent update Bixby poate fi setat să pornească mai greu și nu la apăsarea accidentală a butonului dedicat.

După cum probabil știți și Samsung Galaxy Note9 beneficiază de un buton hardware a cărei menire este să activeze asistentul digital Bixby, doar că mulți (la fel ca mine) nu îi văd utilitatea în acest moment. De asta am și căutat modalități să îl dezactivez (ca să nu mă mai trezesc că Bixby pleacă dacă apăs cumva pe buton) sau să îl trec pe Google Assistant. Chiar dacă Samsung vrea cu tot dinadinsul să impună Bixby se pare că ține totuși cont de dorințele utilizatorilor și prin cel mai recent update, lansat astăzi, oferă o opțiune prin care Bixby să poată fi pornit doar dacă se apasă de două ori pe butonul dedicat.

Cu alte cuvine nu mai e la fel de ușor de activat și ar trebui să ne bucurăm pentru asta, atingerea întâmplătoare a butonului Bixby de sub cel de volum nu va mai avea ca urmare lansarea Bixby.

Cum se face?

Descărcați cel mai recent update Bixby din Galaxy Apps și dacă ați activat Bixby (aveți opțiunea să nu faceți asta la prima pornire a telefonului) atunci intrați în aplicație, mergeți la setări și alegeți să pornească doar atunci când butonul de apăsat de două ori. Nu e opțunea ideală, dar măcar e un pas înainte și se poate trăi cu ea.

Dacă încă nu ați primit update-ul atunci din Bixby apăsați pe butonul din partea dreapta, sus apoi alegeți Settings/About Bixby și apăsați pe Update.

Pe aparatul meu update-u de Bixby a fost prezentat automat, cu toate că încă sunt în situația de a nu-l fi activat – ignor cu succes toate ofertele Samsung de a porni/activa Bixby.

Spor!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep