HomeFeaturedFocusGoogle aniverseaza 20 de ani de existenta si ofera reduceri la cateva...

Google aniverseaza 20 de ani de existenta si ofera reduceri la cateva produse

Google

Dacă pe partea de telefoane smart cei 20% discount nu prea cuceresc pe nimeni, pentru că fanii adevărați așteaptă lansarea noii generații de Google Pixel, pe zona de alte produse, în special boxa inteligentă a celor de la Google, lucrurile arată ceva mai bine. În orice caz, discount-ul pare să fie același, 20%, fiind special oferit cu ocazia împlinirii a 20 de ani de existență pentru Google.

Pentru cei care își doresc un Google Home și au stat până acum pe gânduri, iată o ocazie potrivită pentru a face acest pas.

Google

Legar de aniversarea Google, compania a pornit acum 20 de ani ca motor de căutare și a ajuns în prezent să fie chiar și producător de hardware. În plus, Google (Alphabet, după noua schemă de organizare), este una dintre cele mai valoroase companii din IT-ul global, lucru care spune mult despre evoluția din acești 20 de ani. Se pare că a fost aleasă calea corectă, iar evoluția nu se va opri aici. Google este implicată în dezvoltarea de roboți autonomi, construiește mașini care se deplasează fără șofer, are cea mai complexă soluție de navigare. Și lucrurile ar putea continua.

via Google

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep