HomeFeaturedFocusRealme 2 Pro a fost prezentat oficial

Realme 2 Pro a fost prezentat oficial

Realme 2 Pro

Realme 2 Pro este un terminal produs de Oppo (un fel de sub-brand al producătorului chinez), care ne arată că nu degeaba Oppo se găsește în top 5-ul global al producătorilor de smartphone. Compania reușește să aducă pe piață telefoane extrem de elegante din punctul de vedere al construcției, care mai nou propun un raport preț/specificații tot mai atractiv.

Realme 2 Pro nu face deloc excepție de la aceste linii. Vine cu o construcție modernă, alungită, caracterizată de ecranul cu margini foarte subțiri, cu un mic notch în partea de sus (acel waterdrop notch pe care Oppo alege însă să îl numească dewdrop notch), cu o diagonală de 6,3 inchi și o rezoluție fullHD+ (2340 x 1080 pixeli, aspect 19,5:9). Pe spate avem un plastic care ține prețul jos.

Din punct de vedere hardware, în versiunea de top de Realme 2 Pro avem o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 660 cu o memorie RAM de 8 GB și o capacitate internă de stocare de 128 GB. Variantele mai subșirele sunt cu 4 GB de RAM și 64 GB memorie internă și cu 6 GB RAM + 64 GB ROM.

Realme 2 Pro

În ceea ce privește abilitățile foto, Realme 2 Pro are pe spate un sistem dual camera compus dintr-un senzor de 16 megapixeli și unul de 2 megapixeli. Camera foto frontală este de 16 megapixeli.

Un senzor pentru citirea amprentei digitale plasat pe spate, un acumulator cu o capacitate de 3500 mAh, un Android 8.1 Oreo cu ColorOS 5.2 peste el și o gamă oarecum restrânsă de culori (Black Sea, Blue Ocean și Ice Lake) sunt restul detaliilor care merită amintite.

Oppo Realme 2 Pro are un preț de vânzare de aproximativ 250 dolari pentru versiunea de top. Este un preț excelent pentru un telefon cu 8 GB de RAM și stocare internă de 128 GB, care pe deasupra mai arată și bine. Probabil că va fi accesibil și la nivel global, cel puțin prin intermediul magazinelor online din China care fac livrări și în Europa.

via Realme Twitter

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep