HomeFeaturedFocusApple intra oficial (si direct) pe piata din Romania

Apple intra oficial (si direct) pe piata din Romania

Apple Romania

Am citit informația asta la Dan. Se pare că Apple a decis să intre în mod direct pe piața din România, pe care a fost prezentă până acum doar prin intermediul distribuitorilor. Apple Sales România SRL a fost înființată oficial, cu un capital social de 1.000 de lei şi este deţinută de firmele Apple Distribution International din Irlanda şi Apple Sales de asemenea din Irlanda. Persoana de contact (administratorul) a noii entități este Peter Ronald Denwood.

Cred că decizia de a intra direct pe piața din România arată, dincolo de faptul că țara noastră crește ușor ca importanță în vânzările globale ale Apple (fiind totuși destul de jos într-un clasament din acest punct de vedere), faptul că cei din Cupertino vor să fie mai aproape de această piață pentru a aduce și serviciile companiei pe meleagurile noastre. Nu cred că strict vânzarea de iPhone-uri va beneficia de pe seama acestei schimbări, însă serviciile digitale oferite de Apple vor începe să fie promovate către publicul din România.

Probabil că primul Apple Store din România va mai întârzia puțin. Această mișcare din partea Apple va fi destul de puțin resimțită de publicul local, cel puțin pe segmentul de produse care se vând destul de bine și la noi în țară. Și în niciun caz la nivel de prețuri, așa cum se așteaptă unii naivi.

via ComputerBlog

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep