HomeFeaturedFocusMeizu 16X prezentat oficial, un telefon mid-range cu pret atractiv

Meizu 16X prezentat oficial, un telefon mid-range cu pret atractiv

Meizu 16X

Meizu 16X a fost listat oficial de către producătorul chinez și propune un raport preț/specificații extrem de atractiv, care s-ar putea să îl propulseze destul de bine pe piața din China mai ales, acolo unde a devenit deja disponibil. Prețul acestui smartphone este de aproximativ 300 dolari și, din punctul meu de vedere, are destul de multe de oferit pentru acești bani.

Meizu 16X este construit în jurul unei platforme Qualcomm Snapdragon 710, combinată cu o memorie RAM de 6 GB și o capacitate internă de stocare de 64 GB. Combinație ce nu ar trebui să aibă probleme chiar și cu cerințele utilizatorilor de Android ceva mai pretențioși.

Toate acestea sunt ascunse în spatele unui display AMOLED de 6 inchi și rezoluție fullHD+ care nu vine cu un notch, așa cum sunt tendințele actuale, dar adoptă un aspect alungit, contemporan și încearcă să aibă margini ale ecranului destul de subțiri.

La nivel de abilități foto, Meizu 16X se bazează pe un sistem dual camera pe partea din spate, compus dintr-un senzor de 20 megapixeli și unul de 12 megapixeli și pe o cameră foto frontală de 20 megapixeli, o adevărată încântare pentru amatorii de selfie-uri.

Un acumulator cu o capacitate de 3000 mAh și un cititor de amprentă digitală integrat în display completează lista cu detalii care merită evidențiate.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep