HomeFeaturedFocusHonor 8X trece pe la TENAA si isi dezvaluie specificatiile tehnice

Honor 8X trece pe la TENAA si isi dezvaluie specificatiile tehnice

Honor 8X

După o astfel de vizită nu prea mai rămân secrete în ceea ce privește configurația unui terminal, iar Honor 8X nu face excepție de la această regulă. Certificarea sa în scopul vânzării pe piața din China a făcut lumină nu doar în lista cu specificațiile sale tehnice, dar și în relația cu Honor 8X Max, fratele de dimensiuni mai mari. Pentru că până acum erau ceva confuzii între cele două terminale pe care Huawei le va prezenta oficial în viitorul apropiat, peste două zile mai exact.

Honor 8X

Honor 8X va avea un display de 6,5 inchi, în timp ce fratele său Honor 8X Max (care a leak-uit în fotografii real life) va avea un ecran de 7,12 inchi, ambele cu rezoluție de 2340 x 1080 pixeli și ambele cu un mic notch decupat în partea de sus a ecranului. Asta este diferența majoră între cele două telefoane. În rest, par să fie croite pe aceeași combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 660, cu RAM de 4 GB sau 6 GB și capacitate internă de stocare de 64 GB sau 128 GB.

Honor 8X va avea un sistem dual camera pe spate, compus dintr-un senzor de 20 megapixeli și unul de 2 megapixeli, în timp ce camera foto frontală va fi de 16 megapixeli. Tot pe spate se va găsi și cititorul de amprentă digitală.

Sistemul de operare va fi un Android 8.1 Oreo cu EMUI 8.1 peste el. O a doua diferență va fi la nivel de acumulator, acolo unde Honor 8X va avea o baterie de 3650 mAh, în timp ce fratele Max va duce capacitatea la 5000 mAh.

Honor 8X

Cu o gamă de culori destul de vioaie, cu roșu, albastru sau violet în paleta de opțiuni și cu niște așteptări destul de mari pentru un raport preț/specificații atractiv, familia Honor 8X promite. Să vedem pe 5 septembrie, când avem și confirmarea oficială a informațiilor despre ele, cât de mult merită să ne entuziasmăm.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep