HomeFeaturedFocusSharp Aquos D10 prezentat oficial la IFA, marcheaza reintrarea pe piata din...

Sharp Aquos D10 prezentat oficial la IFA, marcheaza reintrarea pe piata din Europa

Sharp Aquos D10

Sharp a anunțat de ceva vreme că vrea să reintre pe piața din Europa cu telefoanele sale și s-a folosit de participarea la IFA pentru a marca cum se cuvine acest lucru. Evenimentul a fost marcat și de apariția lui Sharp Aquos D10, telefon care va întregi gama de smartphone-uri care vor fi disponibile și pe piețele din Europa, alături de modelele Aquos C10 și Aquos B10. Este o veste bună pentru consumatori, pentru că Sharp are niște dispozitive destul de interesante la nivel de design. Puțini știu că Sharp a fost primul producător de smartphone care a introdus notch-ul.

Sharp Aquos D10

Sharp Aquos D10 nu este totuși un flagship, ci mai degrabă un mid-range. Este construit în jurul unei combinații de chipset Qualcomm Snapdragon 630 cu o memorie RAM de 4 GB și o capacitate internă de stocare de 64 GB. Toate ascunse în spatele unui display de 5,99 inchi și rezoluție 2160 x 1080 pixeli, cu margini foarte înguste și prevăzut cu notch. Sharp se laudă cu un screen-to-body ratio de 91% pentru Aquos D10.

Pe spate avem un sistem dual camera, compus dintr-un senzor principal de 12 megapixeli și unul secundar de 13 megapixeli. Tot pe spate se găsește și cititorul de amprentă digitală. Camera foto frontală este de 16 megapixeli.

Acumulatorul are o capacitate de 2900 mAh, iar sistemul de operare este Android 8.0 Oreo cu interfața Sharp peste. Telefonul are slot dual-SIM, iar camera frontală oferă suport pentru funcția Face Unlock.

Sharp Aquos D10 are un preț de 399 euro, valabil pentru Europa, ceea ce îl face destul de interesant. Să-l vedem totuși și pe piața din România și, în funcție de prețul pe care îl va avea aici, ne vom entuziasma la momentul respectiv.

via Android Authority

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep