HomeFeaturedFocusHuawei Y9 (2019) trece pe la TENAA si pare sa nu mai...

Huawei Y9 (2019) trece pe la TENAA si pare sa nu mai aiba secrete

Huawei Y9 (2019)

Dacă lucrurile rămân așa cum reies ele din listările făcute de TENAA, Huawei Y9 (2019) va marca apropierea puternică a vârfului seriei Y de modelele Lite sin seriile Mate și P. Practic acolo nu va mai rămâne loc și producătorul chinez va avea acoperită cam orice preferință din perspectiva tehnică. Huawei Y9 (2019) este fără îndoială un mid-range veritabil, deși mulți fani ai Huawei asociază seria Y cu zona de entry-level.

Modelul Huawei Y9 (2019) va fi construit în jurul unui display de 6,5 inchi, cu rezoluție fullHD+, prevăzut cu un notch în partea de sus, pentru un aspect cât mai contemporan. Telefonul va fi echipat cu un chipset Kirin 710 (procesor octa-core de 2,2 GHz) și va avea două versiuni de memorie: una cu 4 GB de RAM și memorie internă de 64 GB și una cu 6 GB de memorie și capacitate internă de stocare de 128 GB.

Huawei Y9 (2019)

Pe partea din spate terminalul va avea un sistem dual camera, compus dintr-un senzor de 20 megapixeli și unul de 2 megapixeli. Tot acolo se va găsi și cititorul de amprentă digitală. Camera foto frontală va fi de 16 megapixeli, iar acumulatorul va avea o capacitate de 3900 mAh. Sistemul de operare va fi un Android 8.1 Oreo cu EMUI 8.1 peste el.

Mi se pare că Huawei Y9 (2019) arată chiar bine și cred că se va bucura de suficient succes și în ofertele operatorilor. Mai rămâne doar ca informațiile de mai sus să se dovedească reale și prețul telefonului, în momentul lansării oficiale, să fie unul competitiv.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep