HomeFeaturedFocusRed Hydrogen One Titanium certificat de FCC

Red Hydrogen One Titanium certificat de FCC

Red Hydrogen One Titanium

Asta s-ar traduce printr-o iminentă lansare oficială, cel puțin dacă judecăm după experiențele anterioare. Și ar cam fi cazul să se întâmple așa, pentru că despre Red Hydrogen One Titanium am vorbit prima dată cu mai bine de un an în urmă. Eram atunci sceptic în legătură cu șansele de a vedea un smartphone cu display holografic, mai ales că informațiile la acea dată erau tare puține. Însă iată că lucrurile au progresat, terminalul există (dovadă stau fotografiile real life care au ieșit la iveală) și, mai mult, este foarte aproape de momentul anunțului oficial.

Red Hydrogen One Titanium

Mai mult, se păstrează promisiunile cu display-ul holografic, la care se adaugă acum și câteva specificații tehnice care mai completează din peisaj.

Se pare că Red Hydrogen One Titanium va avea un acumulator de 4510 mAh, un sistem dual camera pe partea din spate, un sistem dual camera frontal, un USB Type-C.

Red Hydrogen One Titanium

Rămân neschimbate aspectul total atipic pentru un smartphone contemporan (confirmat acum și de fotografiile de mai sus), dar și prețurile vehiculate acum un an: 1595 dolari pentru varianta din titan și 1295 dolari pentru cea standard.

Toate aceste informații au înlocuit scepticismul cu curiozitatea și nerăbdarea. Aștept să îl văd pe Red Hydrogen One Titanium (dată de lansare undeva în noiembrie) și mai ales să văd cum se va folosi de ecranul său special.

via DroidLife

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep