HomeEvenimenteCum urmariti live lansarea Apple pentru iPhone Xs

Cum urmariti live lansarea Apple pentru iPhone Xs

Pe 12 septembrie, de la ora 20:00 a României începe evenimentul de lansare al Apple pentru noua serie iPhone Xs, generația a 7-a de iPad și probabil următorul Apple Watch din seria 4, alături de dezvăluirea lui iOS 12 și macOS Mojave. Ca și până acum evenimentul va fi transmis live de către Apple iar dacă aveți un Mac, iPhone sau iPad îl puteți urmări accesând pagina (aici) evenimentului din browser-ul Safari.

De pe un sistem Windows puteți folosi pe lângă browser-ul Edge și Chrome sau Firefox, odată cu WWDC 2018 din luna iunie, Apple a decis să permită vizionarea stream-ului și pe alte browser-e în afara Safari și Edge.

Deși am avut parte de multe leak-uri legate de următoarea generație iPhone și chiar iPad sunt sigur că mâine o să vedem chestii interesante. Așa că pregătiți-vă berea, floricele, încărcați telefoanele și de la ora 20:00 haideți pe Twitter (@balanionut) să comentăm împreună evenimentul.

Cu siguranță că Apple va veni din nou cu multe ”inovații” și va prezenta cel mai bun iPhone ce a existat vreodată pe acest Pământ.

Nu uitați: ora 20:00, aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep