HomeMobileAndroidAm ajuns si aici: un smartphone Nokia cu 5 camere foto

Am ajuns si aici: un smartphone Nokia cu 5 camere foto

smartphone Nokia cu 5 camere foto
Prototip: smartphone Nokia cu 5 camere foto si lentile Zeiss

Da, ați citit bine: HMD pare să lucreze la un protoip Nokia Android care ar putea folosi un sistem principal cu 5 camere foto! Anul trecut au circulat niște zvonuri legate de un Nokia 10 care ar putea folosi un astfel de sistem, acum avem și o poză a acestui aparat.

Poziționarea camerelor este în formă de cerc, cu branding Zeiss proeminent – se știe că HMD a ajuns la un acord și poate relua folosirea lentilelr Zeiss pe aceste smartphone-uri.

Încă nu știm ce înseamnă exact acest tip de sistem foto cu cinci camere foto, dar sigur ne face să ne gândim la LUmia 1020 sau Nokia 808 PureView, două aparate emblematice în ceea ce înseamnă fotografia. Anul acesta Huawei a venit pe P20 Pro cu trei camere pe spate, sistem care permite zoom optic 3x și 5x digital. Se spune și că LG ar avea în lucru un aparat similar, cu trei camere pe spate și două în față. Așa că ideea Nokia nu pare chiar așa de ieșită din comun.

Rămâne să vedem când se va materializa într-un produs comercial și cum se va comporta el în mâinile utilizatorilor. Până atunci rămâne doar un concept interesant despre care putem să vorbim puțin.

Nu credeți?

via TV

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep