HomeCloud & MobilityMicrosoft lanseaza Xbox All Access, un serviciu pe baza de abonament ce...

Microsoft lanseaza Xbox All Access, un serviciu pe baza de abonament ce ofera consola Xbox One si Game Pass plus Xbox Live Gold

Xbox All Access
Xbox All Access, noul abonament pentru o consola Xbox One S/X și acces la serviciile Xbox Live Gold și Game Pass.

Săptămâna trecută Microsoft a făcut un anunț interesat pe care vreau să vi-l aduc în prim plan: lansarea Xbox All Access. Este vorba despre un serviciu pe bază de abonament (de la 22 USD/lună) pentru doi ani ce oferă accesul la o consolă Xbox One S (22 USD/lună) sau Xbox One X (35 USD/lună) plus 100 de jocuri via Xbox Game Pass și Xbox Live Gold. Oferta pare să fie primul pas al Microsoft în direcția oferirii produselor hardware pe bază de abonament și e valabilă doar pentru cei ce se duc într-un magazin Microsoft să o activeze și pentru moment, disponibilă pe o perioadă limitată doar în SUA.

Cu alte cuvinte Microsoft oferă un fel de leasing celor ce vor o consolă Xbox dar nu vor să scoată toți banii deodată din buzunar. Și este avantajoasă pentru cei interesați pentru că la finalul celor 24 de luni de abonament consola rămâne la ei și au plătit un preț mai mic pentru consolă  și 24 de luni de abonament Xbox Live Gold: consola Xbox One S (1TB) este 300 USD iar un abonament de 12 luni pentru Xbox Live Gold este 60 USD. Adăugăm și 10 USD/lună pentru Xbox Game Pass și ajungem la un preț de 660 USD pe 24 de luni, adică 27.5 USD/lună dacă toate cele trei ar fi achiziționate separat.

Ori Microsoft oferă aceleași beneficii la 22 USD/lună. Sună foarte bine și asta mă face să mă gândesc că Microsoft vrea foarte tare să crească vânzările de Xbox și numărul de abonamente Xbox Live Gold.

Pe ideea asta parcă e și mai mare regretul că nu avem încă oficial Xbox în România și nici acces la Xbox Live Gold, fiind nevoie să inventăm diverse trucuri pentru a putea folosi consola și serviciul Microsoft.

via MS

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep