HomeCloud & MobilitySticky Note 3.0 se sincronizeaza cu Outlook Notes

Sticky Note 3.0 se sincronizeaza cu Outlook Notes

Sticky Note 3
Sticky Note 3 primește opțiunea de sincronizare cu Outlook și Calendar.

Sticky Notes 3, aplicația de luat notițe pe Windows aduce acum un nivel nou de funcționalitate fiind posibil să se sincronizeze cu Outlook Mail și calendar prin Exchange. Dacă aveți deja instalată această versiune pe PC, mergeți în Settings și acolo o să observați mesajul care vă spune că notițele sunt sincronizate cu Outlook Mail și că cine dorește să le salveze pentru utilizare offline poate face asta prin funcția de export din Mail.

E o funcționalitate foarte bună care, din păcate, e disponibilă pentru moment doar utilizatorilor de Windows care sunt înrolați în programul Insider Preview pe Skip Ahead Ring, pentru WIndows 10 19H1, căci doar aici Sticky Note 3 e disponibil pentru download.

Pe lângă partea de sincronizare pe mai multe dispozitive Windows, Sticky Note 3 mai permite selectarea doar a anumitor notițe ce să apară pe ecran, apare o temă neagră, aplicația e mult mai rapidă.

Pentru mine, ca utilizator de Sticky Note, opțiunea este binevenită și abia așept să vină pe versiunea oficială ca să o pot folosi și la birou.

Cine vrea să testeze noua funcționalitate o poate face descărcând cea mai nouă versiune din Store urmând link-ul de aici. Nu uitați, e nevoie să folosiți un Windows 10 Insider Preview în Skip Ahead.

via MSPU

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep