HomeMobileAndroidO femeie acuza Samsung pentru ca un Galaxy Note9 ar fi explodat...

O femeie acuza Samsung pentru ca un Galaxy Note9 ar fi explodat in poseta dupa ce s-a incalzit excesiv

Galaxy Note9 ar fi explodat
Oare se repeta povestea? O femeie din NY acuză Samsung pentru că un Galaxy Note9 ar fi explodat la ea în poșetă.

După problemele de acum doi ani când mai multe aparate Galaxty Note 7 au explodat și Samsung a fost nevoită să retragă de pe piață toată producția, faptul că cineva readuce în discuție o posibilă explozie pentru Galaxy Note 9 mi se pare cel puțin interesant, dat fiind că Samsung a depus eforturi foarte mari pentru ca așa ceva să nu se mai întâmple.

O doamnă, pe numele ei Diane Chung, a dat în judecată Samsung pentru o presupusă explozie a unui Samsung Galaxy Note9, pe care îl avea în poșetă. Pe 3 septembrie aparatul ar fi început să se încingă când doamna era într-un lift, moment în care l-a băgat în geantă unde acesta a început să fumege, iar fum fără foc nu există, motiv pentru care doamna s-a și ars la degete când a încercat să scoată telefonul din geantă.

Pentru că aparatul s-a stricat doamna nu a mai putut să își facă meseria, iar experiența traumatizantă trebuie să fie ”plătită” de Samsung, că doar lucrurile se întâmplă în America, țara tuturor posibilităților. Și nu doar asta, ci să fie și oprite vânzările de Note9.

Că e adevărat sau nu, încă nu se știe sigur. E de ajuns că este o primă știre în direcția asta, pe care tot internet-ul a preluat-o și care nu face neapărat bine imaginii Samsung. Coreenii au răspuns rapid și au anunțat că nu au informații ca vreun alt aparat să fi pățit așa ceva, dar că investighează problema.

Am imediat două săptămâni de când testez un Galaxy Note9 și pot să spun că s-a încălzit bine (nu excesiv) în câteva ocazii, dar nu pentru că rula cine știe ce aplicații ci din cauza traficului de date într-o zonă cu semnal prost. De aici și până la încingere și explozie mai e mult, toate aparatele fac asta mai mult sau mai puțin.

Asta nu înseamnă că nu poate exploda. Orice baterie de smartphone poate exploda, șansele ca acest lucru să se întâmple cresc dacă există impact.

Sper ca problemele de baterie să nu se repete la Note9 pentru că atunci Samsung va avea vremuri grele în față, cu Huawei suflându-i tot mai tare în ceafă …

Oricum, e bine de știut că cineva pretinde că un Note9 a explodat. Au făcut-o și cu iPhone-urile și la final nu s-a întâmplat nimic notabil.

via NYP

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep