HomeFeaturedFocusRECOMANDARE: cateva huse de protectie pentru Huawei P20 Lite

RECOMANDARE: cateva huse de protectie pentru Huawei P20 Lite

huse pentru Huawei P20 Lite

Telefoanele moderne, cu o construcție din sticlă, cu margini foarte subțiri ale ecranului și mai ales cele prevăzute cu notch, par să fie tot mai vulnerabile. Apare imediat nevoia unei modalități de protecție, reprezentată cel mai adesea de o husă pentru telefon. P20 Lite nu face excepție de la această teorie, așa că m-am gândit să vă recomand câteva huse de protectie pentru Huawei P20 Lite. Ca de obicei, am apelat la partenerii noștri de la MobileDirect.

O să prezint huse de protectie pentru Huawei P20 Lite din toate categoriile, atât mai finuțe, cât și din cele care pun accentul doar pe protecție, dar și huse de tip cover, pentru o protecție garantată a ecranului.

Din această ultimă categorie face parte o husă Nillkin Qin Brown, care mie mi s-a părut ceva mai elegantă, prin construcția sa din piele ecologică.

huse pentru Huawei P20 Lite

huse pentru Huawei P20 Lite

Oarecum asemănătoare ca și formă, dar altă culoare și din alt material, avem o husă DUX DUCIS Book Type Dark Blue.

huse pentru Huawei P20 Lite

Ambele variante sunt prevăzute cu un mic buzunar pentru una sau două carduri bancare.

Din categoria huselor care nu acoperă ecranul dar care oferă un grad sporit de protecție, cea mai reprezentativă este o husă Hybrid Shell Black CUBZ, realizată dintr-o parte tare, de silicon și una din ABS.

huse pentru Huawei P20 Lite

Protejează și ecranul prin marginile sale foarte groase cu care îl îmbracă. Însă adaugă grosime și greutate la telefon.

huse pentru Huawei P20 Lite

Dacă acest lucru reprezintă un inconvenient, trecem la husele ceva mai finuțe. Mi-a plăcut o husă IVSO Gentry Gel TPU Grain Dark Blue, realizată dintr-un silicon moale, cu o textură care imită pielea naturală.

huse pentru Huawei P20 Lite

Însă cea mai interesantă din grupul de huse de protectie pentru Huawei P20 Lite mi s-a părut Hybrid Slim Ring CUBZ Black, prevăzută pe partea din spate cu un inel pentru o prindere cât mai bună. Este un accesoriu care am văzut că se poartă tot mai frecvent, așa că mi-a plăcut ideea, faptul că este integrat într-o husă de protecție.

huse pentru Huawei P20 Lite

Evident, sunt doar câteva propuneri. Pe MobileDirect pot fi găsite mult mai multe variante de huse de protectie pentru Huawei P20 Lite, precum și carcase, huse de protecție și accesorii pentru orice model de smartphone.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep