HomeFeaturedFocusSony permite cross play cu alte platforme pentru Fortnite

Sony permite cross play cu alte platforme pentru Fortnite

Fortnite

A fost o adevărată problemă pentru gamerii pasionați de acest joc, unul care se bucură de un real succes în rândul jucătorilor. Utilizatorii de Fortnite pe PS4 (jocul este produs de Sony) nu se puteau înfrunta cu rivalii lor de pe platformele concurente (Xbox sau Nintendo). Problema pare să fie acum rezolvată, deocamdată într-o versiune beta.

Nu doar că jucătorii se pot acum înfrunta indiferent de platformă, însă progresul lor poate fi salvat și este vizibil pe toate platformele pe care un gamer joacă Fortnite. Partea și mai frumoasă este că Sony admite că este mult mai elegant pentru utilizatori să poată să facă acest lucru indiferent de titlul pe care îl joacă. Ar putea fi un prim pas într-o direcție foarte corectă. Poate fac cei de la Sony chiar mai mult de atât și oferă anumite titluri care acum sunt disponibile exclusiv pe platforma lor și către alte platforme. Eu unul plâng și acum după un Uncharted.

Revenind la Fortnite, acest succes al vremurilor actuale, titlul este disponibil pe PS4, Xbox One, Nintendo Switch, PC/Mac, iOS și Android.

via Sony

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep