HomeFeaturedFocusWindows 10 Insider Preview Build 17755 ajunge in Fast Ring si introduce...

Windows 10 Insider Preview Build 17755 ajunge in Fast Ring si introduce optiunea de trimitere de SMS-uri de pe PC via Your Phone

Windows 10 Insider Preview Build 17755
Windows 10 Insider Preview Build 17755 aduce integrarea mai buna cu Your Phone și opțiunea de trimitere de SMS-uri direct de pe PC:

Vineri seara Microsoft a lansat încă un build de Windows 10 din Insider Preview (17755) care aduce în sfârșit mult promisa integrare dintre PC și telefon, permițând trimiterea de SMS-uri direct de pe PC. După ce cu câteva build-uri înainte a venit integrarea pozelor, acum e posibil să folosim PC-ul pentru a citi și trimite SMS-uri și să scăpăm de necesitatea de a consulta mereu telefonul atunci când lucrăm.

Cu aplicația Your Phone pusă pe telefon și PC, orice poză ajunge instant să fie vizibilă și pe PC, la fel și SMS-urile, dar deocamdată doar pe de Android, versiunea de iPhone nu este încă activă. Pentru că beneficiază de toate opțiunile disponibile în Windows 10, aplicația Your Phone poate să fie folosită pentru trimiterea de SMS-uri folosind tastatura sau cu scris de mână prin Ink și Stylus, sau chiar direct cu dictare.

Dincolo de integrarea Your Phone build-ul 17755 din Insider Preview mai aduce și remedii pentru câteva mici probleme legate de interfața Windows (clipurile HDR nu mergeau cursiv, nu mai apare watermark-ul și nu, nu este încă versiunea finală).

Sunt și câteva mici probleme legate de Narrator și Ease of Access.

Eu l-am pus deja vineri seara, s-a instalat rapid și inițial au fost ceva probleme legate de sunet. După un reboot s-au rezolvat și de atunci nu am mai avut niciun fel de probleme. Deja lucrurile sunt foarte interesante și dacă vreți să fiți printre primii care au access la următorul Windows atunci ați face bine să vă înrolați în programul Insider Preview (dacă nu ați făcut încă asta) și să puneți cea mai recentă versiune.

Lansarea oficială e aproape și versiunile de test sunt stabile.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep