HomeFeaturedFocusXiaomi Amazfit Verge anuntat oficial, un smartwatch cu pret atractiv

Xiaomi Amazfit Verge anuntat oficial, un smartwatch cu pret atractiv

Xiaomi Amazfit Verge

Xiaomi Amazfit Verge tocmai a fost anunțat oficial. Este un smartwatch produs de Xiaomi, companie care ne-a obișnuit cu un raport preț/specificații extrem de atractiv la toate produsele sale. Iar Amazfit Verge nu pare să facă excepție de la această regulă. Este un ceas cu aspect interesant, care pare capabil de suficient de multe funcții interesante și care are un preț de aproximativ 110 dolari. Evident, deocamdată este disponibil doar pe piața din China, însă s-ar putea să îl vedem și mai aproape de noi, pe măsură ce Xiaomi se tot extinde oficial pe piețele occidentale. Chiar ieri citeam că producătorul chinez intră oficial pe piața din Turcia, acolo unde va deschide cât de curând un magazin fizic într-un centru comercial din Istanbul.

Xiaomi Amazfit Verge

Revenind la Xiaomi Amazfit Verge, acesta are un ecran AMOLED, rotund, cu diametru de 1,3 inchi, protejat cu Gorilla Glass 3, o memorie RAM de 512 MB și o capacitate internă de stocare de 4 GB.

Are o certificare IP67 (spun unele voci, declarația oficială a Xiaomi spune chiar IP68), senzor pentru monitorizarea pulsului, GPS, NFC care oferă suport pentru mai multe instrumente de plată (inclusiv AliPay).

Xiaomi Amazfit Verge are și difuzor și microfon, astfel încât poate prelua și efectua apeluri (nu are slot SIM, deci trebuie sincronizat cu un telefon). Evident, există o grămadă de funcții de monitorizare a activităților mai mult sau mai puțin sportive, precum și un sistem complex de notificări.

Xiaomi Amazfit Verge

Așa cum spuneam, chiar și prețul sună bine. Însă, cum trebuie să fie și câte un minus mare, Xiaomi Amazfit Verge vine cu un sistem de operare proprietar, ceea ce îl face să nu mai pară atât de interesant. Sunt curios dacă această mișcare va fi una de bun augur pentru Xiaomi. Mie tare îmi este teamă că nu prea și că acest produs nu are nicio șansă în afara granițelor Chinei.

Xiaomi Amazfit Verge

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep