HomeMobileAndroidFotografii cu Google Pixel 3 si Pixel 3 XL apar din nou...

Fotografii cu Google Pixel 3 si Pixel 3 XL apar din nou pe net

Google Pixel 3 și Pixel 3 XL
Google Pixel 3 și Pixel 3 XL

Mai e încă destul până la lansarea oficială și cu toate astea smartphone-urile Google Pixel 3 și Pixel 3 XL au scăpat pe net în foarte multe ipostaze, de parcă Google vrea cu tot dinadinsul să ne abată atenția de la noua serie iPhone X. De data aceasta avem niște imagini care par a fi niște materiale de presă (publicate via nieuwemobiel.nl) care ne arată Google Pixel 3 și 3 XL exact așa cum le-am mai văzut, cu modelul Pixel 3 XL beneficiind de celebrul notch.

Google Pixel 3 și Pixel 3 XL
Google Pixel 3 și Pixel 3 XL cu huse din material textil.

Avem însă și o informație nouă, adică husele din material textil, similare cu ce a lansat Google anul trecut plus una dintre imaginile de fundal. Încă mai există teoria conform căreia Google joacă o carte mare și încearcă să ne inducă în eroare, modelele reale de Pixel 3 având o cu totul altă înfățișare. E probabil, dar șansele sunt mici și nu doar pentru că Niewe Mobiel are antecedente bune pentru leak-uri ci mai cu seamă că pozele și informațiile apărute din diverse surse sunt identice de la specificațiile tehnice: Snapdragon 845 cu Adreno 630 GPU, 4GB RAM, Android 9 Pie și până la design.

Data de 9 octombrie, prezentată și în capturile de mai sus va fi momentul în care Google va face marea dezvăluire, asta dacă va mai avea ce să prezinte pentru că până acum pare că nu a putut ține nimic secret.

via 9to5G

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep