HomeFeaturedFocusEnergizer E500S: atunci cand numele chiar nu mai conteaza

Energizer E500S: atunci cand numele chiar nu mai conteaza

Energizer E500S

Să faci un telefon sub numele de Energizer, cu acumulator de 2000 mAh, este ca și cum ai juca cu Cristiano Ronaldo pe post de portar. Mie așa mi se pare. Și atunci când și restul specificațiilor sunt desprinse parcă din trecut, degeaba te mai lauzi cu prețul de 100 euro, valabil chiar pe piețele din Europa. Da, știu, este vorba despre alte piețe, dar tocmai am avut o lecție de low-budget cu Panasonic P85 Nxt.

Prin comparație, la 100 euro, Energizer E500S propune un display de 5 inchi și 800 x 480 pixeli, un chipset MediaTek cu procesor quad-core de 1,3 GHz, o memorie RAM de 1 GB, o capacitate internă de stocare de 8 GB, o cameră principală de 8 megapixeli și una frontală de 5 megapixeli. Acestea, le lângă dezamăgitorul acumulator de 2000 mAh, care face față la configurația de mai sus fără probleme, dar trădează numele sub care se vinde acest terminal.

Nici măcar scuza că avem un telefon cu Android Oreo (Go Edition), care este foarte puțin pretențios cu resursele unui telefon nu mai funcționează. Energizer E500S pare să fie doar un alt low-budget dezamăgitor, așa că ne oprim aici cu discuțiile despre el.

Totuși, ca o bilă albă, va exista și o versiune mai ieftină, de doar 69 euro, care nu oferă suport LTE și merge doar în 3G. Whatever!

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep