HomeEvenimenteHuawei Mate 20 Pro prezentat in Romania

Huawei Mate 20 Pro prezentat in Romania

Huawei Mate 20 Pro Romania

Vârful de gamă Huawei Mate 20 Pro a fost prezentat oficial și în România, în cadrul unui eveniment care a adunat suflarea pasionată de tehnologie, publicațiile de specialitate și principalii parteneri ai Huawei în România. Evident, eroul principal al evenimentului a fost Huawei Mate 20 Pro, pe care îl știm de la lansarea globală și, mai mult, pe care îl avem de ceva vreme în teste și l-am pus alături de principalii săi competitori. Avem un întreg serial cu Asus Zenfone 5z vs Sony Xperia XZ3 vs Samsung Galaxy Note9 vs Huawei Mate 20 Pro vs iPhone Xs, care va continua zilele acestea cu testele de cameră foto.

Huawei România a comunicat și la nivel local strategia pe care o are compania cu acest flagship absolut al Huawei, care merge pe patru direcții clare: construcție, performanță, fotografie și AI. Nu o să insist, dar Huawei Mate 20 Pro chiar a reușit să impresioneze și să ducă mai departe strategia Huawei. Nu degeaba producătorul chinez a reușit să depășească Apple în topul global al producătorilor de smartphone și vizează la coroana de lider.

Huawei Mate 20 Pro Romania

Mi-a plăcut mult și partea de dispozitive wearable care se lansează odată cu Huawei Mate 20 Pro și care cumva au intrat în umbra acestuia și nu au avut parte de atenția meritată. Acestea sunt Huawei Watch GT, care chiar arată bine și abia aștept să îl primim în teste, dar și brățara Huawei Band 3 Pro, cu GPS, senzor de puls și rezistență la apă. Aceasta din urmă știe chiar și monitorizarea înotului, ceea ce este un mare plus din punctul meu de vedere.

De notat și că Huawei Mate 20 Pro este deja disponibil la precomandă la principalii operatori de telefonie și la partenerii din online și offline ai Huawei. Spre exemplu, Huawei Mate 20 Pro are un preț de 999 euro la Vodafone, preț fără obligații contractuale.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep