HomeFeaturedFocusHonor 8C anuntat oficial, telefon ieftin cu apect modern

Honor 8C anuntat oficial, telefon ieftin cu apect modern

Honor 8C

Nici specificațiile tehnice ale lui Honor 8C nu sunt chiar de lepădat, pentru că terminalul merge înspre zona de mid-range. Dacă adăugăm aspectul modern, caracterizat de un display alungit, cu margini foarte subțiri și prevăzut în partea de sus cu un notch, dar și prețul atractiv pe care terminalul îl are (aproximativ 200 de dolari pentru varianta de top), avem imaginea destul de clară a rețetei de succes pe care cei de la Huawei par să o folosească tot mai des.

Honor 8C este construit în jurul unei platforme destul de necunoscute, un chipset Qualcomm Snapdragon 632 (octa-core 1,8 GHz Kryo) și vine în două variante de memorie: una cu 4 GB de RAM și stocare de 32 GB și una cu memorie RAM tot de 4 GB, dar cu capacitate internă de stocare de 64 GB. Toate ascunse în spatele unui display de 6,26 inchi și rezoluție 1520 x 720 pixeli (aspect 19:9).

Pe partea din spate, în vecinătatea senzorului pentru citirea amprentei digitale, avem un sistem dual camera (13 MP + 2 MP). Camera foto frontală este de 8 megapixeli.

Abilitățile dual-SIM (plus al treilea slot pentru microSD), acumulatorul de 4000 mAh și sistemul de operare Android 8.1 Oreo sunt restul detaliilor care merită evidențiate în legătură cu Honor 8C. Prețul telefonului este, așa cum spuneam, de aproximativ 200 dolari pentru varianta cu 64 GB memorie internă și aproximativ 160 euro pentru cea cu doar 32 GB.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep