HomeFeaturedFocusNokia 3.1 Plus listat oficial, aduce cateva imbunatatiri pe zona de entry

Nokia 3.1 Plus listat oficial, aduce cateva imbunatatiri pe zona de entry

Nokia 3.1 Plus

Prin Nokia 3.1 Plus, producătorul finlandez a umblat exact acolo unde era nevoie pentru a face acest terminal din zona de entry-level cât mai atractiv în ochii doritorilor. Avem acum un display mai mare, dar și câteva caracteristici care încep să devină un must have în piața de smartphone, pe care generația anterioară, Nokia 3.1, nu le putea oferi.

Nokia 3.1 Plus

Dacă discutăm despre display, avem acum aceeași rezoluție HD+ (1440 x 720 pixeli, aspect 18:9), dar pe un display cu o diagonală de 6 inchi. În spatele său, avem mai multă putere, datorită chipset-ului MediaTek Helio P22 (procesor octa-core), dar aceleași cantități de memorie, în cele două combinații (2 GB + 16 GB și 3 GB + 32 GB).

Pe partea din spate și-a făcut apariția un cititor de amprentă, dar mai important este că acum avem un sistem dual camera, compus dintr-un senzor de 13 megapixeli și unul de 5 megapixei. Camera foto frontală a rămas de 8 megapixeli. Capacitatea acumulatorului a crescut și ea la 3500 mAh, iar sistemul de operare a rămas Android One (Oreo), cu promisiune de update la Pie.

Deocamdată Nokia 3.1 Plus va fi disponibil pe piețele asiatice, fără un termen foarte clar, la un preț de aproximativ 155 dolari.

via Nokia

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep