HomeFeaturedFocusHonor Magic 2 apare in fotografii oficiale inainte de lansare

Honor Magic 2 apare in fotografii oficiale inainte de lansare

Honor Magic 2

Chiar dacă va vedea lumina zilei în mod oficial pe 31 octombrie, Honor Magic 2 nu mai are deja secrete din punct de vedere al aspectului fizic. Și asta datorită unor fotografii de presă pe care le-a pubicat chiar producătorul chinez. Și până la urmă cred că este o strategie fericit aleasă, pentru că vorbim despre un telefon care va ieși puțin din limitele convenționale. Honor Magic 2 va avea camera foto frontală (de 16 megapixeli), dar și scannerul și lentilele pentru Face Unlock, integrate într-un soi de slider, care va permite ca ecranul să ocupe aproape în întregime suprafața frontală.

Pe spate se vede un sistem cu trei camere foto (16 MP + 24 MP + 16 MP), dar lipsește senzorul pentru citirea amprentei digitale, care ar putea fi integrat în display.

La nivel de speculații legate de configurația lui Honor Magic 2, avem un display de 6,4 inchi și rezoluție fullHD+, o memorie RAM de 8 GB, o capacitate internă de stocare de 128 GB, un Android 9.0 Pie și un chipset Kirin 980, toate ținute în viață de un acumulator de 3400 mAh, cu suport pentru încărcare rapidă (40W). Sună chiar bine, așa că abia aștept lansarea oficială de peste o săptămână, pentru a avea confirmarea acestor informații.

Honor Magic 2

Honor Magic 2

Honor Magic 2

Honor Magic 2

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep