HomeFeaturedFocusCateva detalii despre Xiaomi Mi Mix 3

Cateva detalii despre Xiaomi Mi Mix 3

Xiaomi Mi Mix 3

Suflarea pasionată de smartphone așteaptă cu destulă nerăbdare apariția lui Xiaomi Mi Mix 3. Este în primul rând cea de-a treia generație a unui smartphone care a inovat foarte mult, la momentul apariției sale, din punctul de vedere al aspectului. Dacă astăzi avem tot mai multe telefoane cu margini foarte înguste ale ecranului, este, într-o destul de mare măsură, și meritul lui Xiaomi Mi Mix. Așa că este destul de evident că și Xiaomi Mi Mix 3 va fi spectaculos din punctul de vedere al construcției.

Apoi, s-ar putea ca această apariție să fie încununată de premiere, atât pentru producătorul chinez, cât și pentru industria de smartphone. Xiaomi Mi Mix 3 va fi printre primele terminale care va oferi suport pentru conectivitatea 5G. Mai mult, s-ar putea ca telefonul să fie construit în jurul noii platforme de top de la Qualcomm, Snapdragon 855. Unele voci spun că s-ar putea ca Qualcomm să schimbe sistemul de denumiri odată cu apariția noului vârf.

Xiaomi Mi Mix 3

În rest, detaliile tehnice despre Xiaomi Mi Mix 3 vorbesc despre un display de 6,4 inchi, despre o capacitate internă de stocare de 256 GB, despre un acumulator de 3850 mAh, o memorie RAM de 8 GB (unii așteaptă chiar 10 GB) și despre un sistem dual camera pe spate, compus dintr-un senzor de 20 megapixeli și unul de 16 megapixeli.

Sună foarte frumos, dar trebuie spus că sunt informații fără suport oficial, speculații iscate de apriția unei fotografii care pretinde că provine de la o întâlnire informală din cadrul companiei. Să vedem câte din aceste specificații se vor adeveri la final.

via Droidholic

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep