HomeFeaturedFocusLenovo K9, lectie de entry-level

Lenovo K9, lectie de entry-level

Lenovo K9

Chiar dacă telefoanele Lenovo nu prea și-au mai făcut apariția pe piețele europene, pentru că strategia grupului spune că Motorola este brand-ul de smartphone pentru Europa și America de Nord, nu m-am putut abține să nu vă povestesc câteva minute despre noul Lenovo K9, care din punctul meu de vedere reprezintă o lecție despre cum se face un smartphone low-budget. Pentru aproximativ 120 dolari, telefonul chiar are multe de oferit.

Lenovo K9 este construit în jurul unui display IPS de 5,7 inchi și rezoluție HD+ (1440 x 720 pixeli, aspect 18:9) și al unui chipset MediaTek Helio P22, ajutat de o memorie RAM de 3 GB și de o capacitate internă de stocare de 32 GB, ce poate fi extinsă prin microSD.

Lenovo K9

Pe spate avem un sistem dual camera, compus dintr-un senzor de 13 megapixeli și unul de 5 megapixeli, dar și un cititor de amprentă digitală. În partea din față avem parte tot de un sistem dual camera, în aceeași configurație (13 MP + 5 MP). Ambele camere au funcții AI care detectează subiectul și îmbunătățesc imaginea pentru un rezultat final cât mai reușit.

Un acumulator de 3000 mAh și un sistem de operare Android 8.1 Oreo completează lista cu specificații pentru Lenovo K9 ce merită evidențiate. O listă chiar OK dacă o privim prin prisma prețului amintit mai sus. Lenovo K9 va fi lansat în primă fază în India.

via Flipkart

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep