HomeFeaturedFocusVivo Z3 listat oficial in mai multe configuratii

Vivo Z3 listat oficial in mai multe configuratii

Vivo Z3

Vivo Z3 a fost prezentat oficial și reușește să combine un aspect modern, reprezentat de un display cu margini extrem de subțiri și cu un notch de tip picătură în partea de sus a acestuia, cu un preț destul de competitiv. Desigur, este deocamdată disponibil pe piețele asiatice, însă prin intermediul magazinelor online din China care fac livrări și în Europa, va putea fi accesat și de către doritorii de pe Bătrânul Continent.

Vivo Z3

Vivo Z3 este construit în jurul unui ecran de 6,3 inchi și rezoluție 2280 x 1080 pixeli (aspect 19:9) și propune mai multe configurații, chestie oarecum ciudată pentru un singur smartphone. Avem o versiune cu Snapdragon 670 (octa-core până la 2,0 GHz), memorie RAM de 4 GB și capacitate internă de stocare de 64 GB. Cea de-a doua propune un chipset Snapdragon 710 (octa-core până la 2,2 GHz) și o memorie RAM de 6 GB. Capacitatea internă de stocare poate fi de 64 sau de 128 GB.

Pe partea din spate avem un sistem dual camera compus dintr-un senzor de 16 megapixeli și unul de 2 megapixeli, în timp ce camera frontală este de 12 megapixeli. Acumulatorul are o capacitate de 3315 mAh, sistemul de operare este un Android 8.1 Oreo cu interfața Vivo peste el, iar pe spate avem și un senzor pentru citirea amprentei digitale.

Prețurile pentru Vivo Z3 încep de la aproximativ 230 dolari și ajung, la varianta de top, la 330 dolari. Dacă vă mai spun și că există o variantă de culoare Dream Powder, cred că v-am pus cu siguranță pe gânduri în legătură cu Vivo Z3.

via TechAndroids

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep