HomeFeaturedFocusLenovo S5 Pro si Lenovo K5 Pro prezentate oficial

Lenovo S5 Pro si Lenovo K5 Pro prezentate oficial

Lenovo S5 Pro si Lenovo K5 Pro

Este vorba despre două terminale mid-range, cu un ușor focus pe zona de fotografie, care propun și câteva trăsături decente și care, cel mai probabil, vor fi disponibile doar în piețele asiatice. Pentru că strategia Lenovo se bazează pe telefoanele Motorola în Europa și America de Nord. Lenovo S5 Pro si Lenovo K5 Pro sunt telefoane care fac parte din aceeași categorie, dar sunt totuși destul de diferite.

Lenovo S5 Pro si Lenovo K5 Pro

Lenovo S5 Pro este cel mai modern dintre cei doi. Este construit în jurul unui display IPS de 6,2 inchi și rezoluție fullHD+, prevăzut cu notch în partea de sus. Se bazează pe o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 636 cu o memorie RAM de 6 GB și cu o capacitate internă de stocare de 64 sau de 128 GB.

În zona de fotografie, remarcăm în primul rând camera foto frontală, cu senzor de 20 megapixeli, dar și scannerul 3D cu infraroșii, care ajută și la funcția de Face Unlock, dar îmbunătățește și selfie-urile. Pe spate avem un sistem dual camera compus dintr-un senzor principal de 12 megapixeli și unul telephoto (2x) de 20 megapixeli. Tot pe spate se găsește cititorul de amprentă digitală.

Un acumulator de 3500 mAh cu suport pentru încărcare rapidă (15W) și un Android 8.1 Oreo completează lista cu specificații tehnice ale lui Lenovo S5 Pro. Un smartphone care este pus în vânzare pentru aproximativ 210 dolari, ceea ce mie mi se pare chiar OK.

Lenovo S5 Pro si Lenovo K5 Pro

Fratele ceva mai slabuț, Lenovo K5 Pro, propune aceeași combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 636, care acum poate fi asortat cu o memorie RAM de 4 GB sau de 6 GB și cu aceleași memorii interne de 64 GB sau 128 GB. Coboară însă diagonala ecranului la 6 inchi și renunță la notch.

La nivel de abilități foto, avem atât pe spate, cât și frontal, câte un sistem dual camera compus dintr-un senzor de 16 megapixeli și unul de 5 megapixeli. Acumulatorul crește în capacitate și ajunge până la 4050 mAh, cu suport pentru Quick Charge 3.0 (18W). Prețurile pentru Lenovo K5 Pro pornesc de la 145 dolari și ajung până la aproximativ 190 dolari pentru versiunea cu 6 GB de RAM și stocare de 128 GB.

Lenovo S5 Pro si Lenovo K5 Pro vin echipate cu câte o pereche de difuzoare stereo destul de capabile și vor fi disponibile cu începere de săptămâna viitoare, în primă fază pe piața din China.

via GizmoChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep