HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy Watch primeste un update de firmware (R8800XXU1BRJ4)

Samsung Galaxy Watch primeste un update de firmware (R8800XXU1BRJ4)

Samsung Galaxy Watch
Samsung Galaxy Watch primeste un update de firmware: R8800XXU1BRJ4

În cursul zilei de sâmbătă ceasul smart Galaxy Watch al Samsung a primit un update de firmware (R800XXU1BRJ4/R800oXA1BRJ4) care aduce optimizări în ceea ce privește funcționarea ceasului, o mai bună stabilitate pentru aplicația de redare de muzică și s-a îmbunătățit modul în care este raportat timpul de încărcare și autonomia.

Samsung Galaxy Watch
Samsung Galaxy Watch

Update-ul are 28.2 MB, vine OTA. În momentul în care este instalat (via aplicația Galaxy Wear de pe smartphone) update-ul se transferă inițial pe ceas via Bluetooth și pe urmă începe procesul propriuzis de flash-uire a noului ROM. Ia undeva la 5 minute și ar trebui să funcționeze fără probleme.

Stă ceva mai multpână trece de 5%, după aceea progresul e relativ rapid. Pe toată perioada de instalare ceasul nu poate fi folosit. Vă recomand ca atunci când vă apucați de instalat acest update să aveți autonomie de peste 30% la ceas ca să evitați orice surpriză.

De când l-am instalat nu am observat schimbări masive în ceea ce înseamnă autonomia și nici viteza. Mai testez și revin cu impresii, odată ce voi scrie și review-ul pentru Samsung Galaxy Watch.

Spor la download și instalat!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep