HomeFeaturedFocusOppo K1 a fost prezentat oficial

Oppo K1 a fost prezentat oficial

Oppo K1

Deocamdată Oppo K1 a fost lansat în China, însă ar fi păcat de un asemenea terminal să nu iasă și înspre piețele ceva mai occidentale. Oficial, pentru că sunt destul de sigur că prin intermediul magazinelor online chineze care fac livrări și în Europa, terminalul va fi accesibil și utilizatorilor de pe aici, însă o disponibilitate oficială parcă este mai liniștitoare.

Oppo K1

Oppo K1 este un telefon modern, construit în jurul unui display cu margini foarte subțiri și prevăzut cu notch în partea de sus. Este un ecran Super AMOLED de 6,4 inchi și rezoluție 2340 x 1080 pixeli, care integrează și senzorul pentru citirea amprentei digitale.

În spatele acestui display găsim un chipset Qualcomm Snapdragon 660 care poate fi asortat cu o memorie RAM de 4 GB sau de 6 GB. Indiferent de cantitatea de RAM, capacitatea internă de stocare este de 64 GB și poate fi extinsă prin microSD.

La nivel de abilități foto, avem pe partea din spate un sistem dual camera, compus dintr-un senzor de 16 megapixeli și unul de 2 megapixeli. Camera foto frontală este de 25 megapixeli. AI-ul este capabil să detecteze 120 de scenarii și să îmbunătățească fotografiile în funcție de aceste scenarii. Am fost sceptic în legătură cu aceste caracteristici, pe care le-am considerat multă vreme doar gargară de marketing, însă Huawei Mate 20 Lite m-a convins de faptul că el chiar face treabă.

Un acumulator de 3500 mAh și un Android 8.1 Oreo cu interfața Color OS 5.2 peste el completează lista cu detalii tehnice pentru Oppo K1. Telefonul este deja disponibil în China, la un preț de aproximativ 230 euro pentru varianta de top.

via TechAndroids

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep