HomeFeaturedFocusOppo R15x listat oficial, mid-range cu aspect modern

Oppo R15x listat oficial, mid-range cu aspect modern

Oppo R15x

Prin aspectul modern al lui Oppo R15x mă refer la ecranul său cu margini foarte subțiri și cu un notch mic, în formă de picătură, în partea de sus și la spatele său din sticlă în două nuanțe de culoare. Ecranul integrează și senzorul pentru citirea amprentei digitale, iar marginile foarte înguste să reflectă într-un screen-to-body ratio de peste 91% (spune producătorul chinez). În ceea ce privește spatele său de sticlă, acesta vine în două versiuni de culoare (Nebula sau Ice), ambele fiind de fapt formate din două culori care se amestecă destul de fericit.

Oppo R15x

Și dacă tot am început materialul despre Oppo R15x cu ecranul, să mai spunem că avem un AMOLED cu o diagonală de 6,4 inchi și o rezoluție fullHD+ (1080 x 2340 pixeli, aspect 19,5:9). În spatele său se ascunde o combinație de chipset Qualcomm Snapdragn 660, cu o memorie RAM de 6 GB și o capacitate internă de stocare de 128 GB.

Nu au fost oferite detalii despre sistemul dual camera de pe spate, dar se așteaptă aceiași senzori ca și la Oppo K1 (16 MP + 2 MP). Camera foto frontală a lui Oppo R15x este de 25 megapixeli. Un Android 8.1 Oreo și un preț de aproximativ 360 dolari sunt detaliile care mai merită evidențiate. Așteptăm informații oficiale despre disponibilitatea terminalului și în afara piețelor asiatice.

via Oppo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep