HomeFeaturedFocusRECOMANDARE: cateva huse de protectie pentru Nokia 6.1

RECOMANDARE: cateva huse de protectie pentru Nokia 6.1

huse de protectie pentru Nokia 6.1

Testez de o perioadă ceva mai lungă un Nokia 6.1, un telefon destul de interesant, cu o construcție metalică, care pare chiar solidă. Însă chiar și așa unele incidente neplăcute pot apărea. Iar carcasele metalice păstrează urmele unor astfel de accidente, chiar dacă sunt mai rezistente. Așa că m-am gândit să vă prezint câteva huse de protectie pentru Nokia 6.1, care să vă confere, în cazul în care sunteți posesorii unui astfel de terminal, un plus de siguranță și ceva mai mult confort în utilizarea sa.

Evident, am apelat la partenerii noștri de la MobileDirect, care ne-au pus imediat la dispoziție câteva opțiuni destul de variate, astfel încât să avem opțiuni pentru toate tipurile de preferințe.

O să încep cu o husă originală Nokia 6.1 (2018) Leather Flip Cover Blue CP-308. Da, pe site-ul MobileDirect puteți găsi și accesorii originale de la toți marii producători. În cazul de față, avem o husă de tip cover, care protejează și ecranul telefonului și care poate acomoda chiar și unul, două carduri bancare. Este foarte elegantă, un aspect la care contribuie și imitația de piele din care este realizată.

huse de protectie pentru Nokia 6.1

La polul opus se află o husă CUBZ Series Carbon Black care îmbracă telefonul într-un strat gros de cauciuc siliconat. Marginile sale destul de proeminente dau senzația că protejează inclusiv ecranul, așa că poate fi o soluție pentru cei care nu sunt tocmai grijulii cu telefonul.

huse de protectie pentru Nokia 6.1

huse de protectie pentru Nokia 6.1

Dacă vă doriți o soluție ceva mai finuță, avem un back cover MOFI Slim Blue. Este un fel de capac de plastic care protejează doar partea din spate a telefonului și parțial marginile. Este dedicată mai mult celor care vor să schimbe culoarea telefonului sau să îl protejeze de zgârieturi.

huse de protectie pentru Nokia 6.1

huse de protectie pentru Nokia 6.1

Preferata mea este din aceeași categorie, un fel de back cover. Este o husă IMAK Matte Ring Black, pe care eu o văd mai degrabă ca pe un fel de kit. Husa mată are posibilitatea de a i se adăuga pe spate un inel de prindere sau un suport cu multiple funcționalități, la alegerea utilizatorului. Tot în pachet se găsesc două protecții de sticlă pentru ecran, dar și o lavetă pentru curățarea display-ului. Iar prețul este chiar atractiv pentru tot acest kit.

huse de protectie pentru Nokia 6.1

huse de protectie pentru Nokia 6.1

Sunt doar câteva propuneri. Pe site-ul MobileDirect găsiți mult mai multe huse de protectie pentru Nokia 6.1, dar și accesorii și huse pentru orice alt model de smartphone.

 

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep