HomeFeaturedFocusiPhone XS Max imbracat in aur, diamante, titanium sau carbon, made by...

iPhone XS Max imbracat in aur, diamante, titanium sau carbon, made by Caviar

iPhone XS Max Caviar

Plus o versiune cu un înveliș ceva mai gros din aur masiv, pentru cei care vor să se simtă cu adevărat împărați. Oricum, pentru a sublinia încă din start cât de unic este fiecare proprietar de astfel de iPhone XS Max, telefoanele prelucrate de Caviar au câte o serie unică inscripționată pe ele. Sunt convins că și Samsung-ul meu are o serie unică pe undeva, chiar dacă este un model standard. :p

Revenind la produsele propuse de compania rusă Caviar, cheia ecuației este în mod evident prețul. Ca să fi un special cu steluță în frunte, trebuie să nu te împiedice absolut deloc factorul financiar. Așa că iPhone XS Max Maximum Invincible, care se îmbracă cu un strat de titanium, costă 5500 dolari. Versiunea Ultralight, care schimbă Gorilla Glass 6 cu un strat de carbon transparent (și câștigă astfel 8 grame), are un preț de 5200 dolari.

Greu este dus de iPhone XS Max Maximum Diamonds, încrustat cu nu mai puțin de 400 mici diamante. Prețul său este de 9890 dolari. Varianta Gold simplă, să-i spunem așa, costă 5960 dolari, iar vârful de gamă, Maximum Fine Gold, care adaugă 150 de grame de aur pur telefonului, costă 15340 dolari. Variante pentru toate portofelele, ce mai!

Produse opulente avem pe îndestulate, să vină clientela! Nu este nicio surpriză că telefoanele nobile au fost puse în vânzare în Rusia.

via Caviar

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep