HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy Note9 primeste inca un update de firmware cu patch-urile de...

Samsung Galaxy Note9 primeste inca un update de firmware cu patch-urile de securitate Android pentru octombrie

note9_update

Trebuie să recunosc că sunt plăcut impresionat de viteza cu care Samsung dă update-uri pentru Galaxy Note9, în special pentru patch-urile de securitate Android. Cel mai nou update de firmware aduce buid-ul N960FXXS2ARJ4/N960FOXM2ARH1/N960FXXU2ARJ1 cu o dimensiune de doar 67 MB pentru aparatele Galaxy Note9 libere de rețea.

note9_softwareupdate
Samsung Galaxy Note9 primeste inca un update de firmware care aduce printre altale si cele mai noi patch-uri de securitate.

În principal vorbim despre patch-urile de securitate pentru luna octombrie și îmbunătățiri legate de performanță și/sau stabilitate. Pe aparatul meu update-ul s-a instalat rapid, fără nici cea mai mică problemă. Până acum nu văd schimbări semnificative de unde deduct că cel mai probabil modificările sunt legate de elementele de securitate și probabil ceva optimizări la nivel software.

Cred că e al treilea sau al patrulea update de firmware pe care Note9 îl primește de la lansare – iar asta e un lucru bun, Samsung pare dedicat să țină pasul cu noutățile și să ofere o experiență de lucru bună.

Dacă aveți un Note9 vă recomand să instalați rapid noul update, în special din prisma elementelor de securitate.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep